Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα εδώ
8% EXTRA ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ONLINE ΑΓΟΡΕΣ ΛΕΥΚΩΝ ΕΙΔΩΝ 100€ ΚΑΙ ΑΝΩ


ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΕ 3 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ
  ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 210 9710000
Λόγω των εκτάκτων συνθήκων που έχουν προκύψει εξαιτίας του Covid-19, για παραγγελίες εκτός Αττικής, ενδεχομένως να παρατηρηθούν καθυστερήσεις στον χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων σας από τις συνεργαζόμενες εταιρίες ταχυμεταφορών.

Στρώμα Ανατομικό Hauz Edge Medium

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
5202006677834

Με την τεχνολογία Motion Deflection Barrier™ που ελαχιστοποιεί τη μεταφορά της κίνησης στο στρώμα και με το ενισχυμένο σύστημα ανεξάρτητων ελατηρίων σε 5 ζώνες στήριξης, το Edge θα σας προσφέρει ύπνο... αιχμής! Επιπλέον, το φυσικό latex και η εσωτερική στρώση από μαλλί premium ποιότητας δημιουργεί εξαιρετική άνεση και ιδανική θερμοκρασία με τη δύναμη των φυσικών υλικών.

Σκληρό, ανατομικό στρώμα.

 Ύψος: 30 εκ.

ΣΚΕΛΕΤΟΣ

Motion Deflection Barrier ™
Πατενταρισμένη τεχνολογία που έχει σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιεί τη μεταφορά της κίνησης μεταξύ της κύριας μονάδας των ελατηρίων. Η επιφάνεια του στρώματος ανταποκρίνεται μεμονωμένα στην κίνηση, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ενόχληση κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Ενισχυμένο σύστημα ανεξάρτητων ελατηρίων με 5 ζώνες στήριξης
Ανεξάρτητα ελατήρια σε θήκες (Pocket Springs) που έχουν ρυθμιστεί με τέτοιον τρόπο ώστε να έχουν διαφορετική αντίσταση και επιπλέον στήριξη στα σημεία που το χρειάζεστε περισσότερο.

Περιμετρική υποστήριξη
Μία πολύ σταθερή βάση περιμετρικά του στρώματος για ακόμα μεγαλύτερη επιφάνεια ύπνου.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΣΤΡΩΜΑΤΩΣΗ
Φυσικό latex υψηλής ποιότητας για επιπλέον στήριξη και άνεση.

Firm foam
Αφρώδες υλικό υψηλής ποιότητας για πιο σκληρή αίσθηση στο στρώμα.

Εσωτερική στρώση από μαλλί premium ποιότητας που διατηρεί τη θερμοκρασία του σώματος σε επίπεδο άνεσης όλες τις εποχές του χρόνου. Το μαλλί είναι φυσικό υλικό που αναπνέει, ανθεκτικό, άοσμο, φιλικό προς το δέρμα και 100% βιοδιασπώμενο.

ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ

Ύφασμα Micro Tencel
Το Micro Tencel είναι ακόμα πιο ελαφρύ από το Tencel, πιο απαλό και δημιουργεί μεγαλύτερη αίσθηση άνεσης στην επιφάνεια του στρώματος. Οι ίνες Tencel, από φυσική δομή κυτταρίνης, περιορίζουν την ανάπτυξη βακτηρίων και βοηθούν το στρώµα να αναπνέει απορροφώντας την υγρασία.


ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΙΜΗ
160cmΧ200cm
2.000,00 € 1.400,00 €
180cmΧ200cm
2.200,00 € 1.540,00 €
200cmΧ200cm
2.400,00 € 1.488,00 €