Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα εδώ
8% EXTRA ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ONLINE ΑΓΟΡΕΣ ΛΕΥΚΩΝ ΕΙΔΩΝ 100€ ΚΑΙ ΑΝΩ


ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΕ 3 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ
  ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 210 9710000
Λόγω των εκτάκτων συνθήκων που έχουν προκύψει εξαιτίας του Covid-19, για παραγγελίες εκτός Αττικής, ενδεχομένως να παρατηρηθούν καθυστερήσεις στον χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων σας από τις συνεργαζόμενες εταιρίες ταχυμεταφορών.

Στρώμα Ανατομικό Κing Koil Twilight Box Pillowtop

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
5202006678336

Η συλλογή στρωμάτων Luxury της King Koil σχεδιάστηκε για να προσφέρει την πολυτελή εκδοχή του ξεκούραστου ύπνου: μελετημένες λεπτομέρειες συνδυάζονται με premium χαρακτηριστικά για την καλύτερη δυνατή στήριξη και άνεση.

Με την πιστοποίηση της Διεθνούς Ένωσης Χειροπρακτών (ICA), η συλλογή Lyxury διαθέτει εξελιγμένη τεχνολογία ελατηρίων για σωστή στάση σώματος και εξειδικευμένα αφρώδη υλικά που ρυθμίζουν τη θερμοκρασία και περιορίζουν την ενόχληση από την κίνηση στον ύπνο.

Και τα 3 στρώματα της συλλογής Luxury φέρουν στην επιφάνειά τους μία επιπλέον στρώση άνεσης, Pillow top ή Euro top, που ανακουφίζει την πίεση στους ώμους και τους γοφούς.

Ανατοµικό στρώµα - Μέτριο προς σκληρό
 Ύψος: 40 εκ. (+/- 1,5 εκ.)
Άνεση
Η καλύτερη δυνατή επιφάνεια ύπνου

Ίνες Tencel ™
Eνισχύουν το φυσικό θερμορρυθμιστικό μηχανισμό του σώματος, περιορίζουν την ανάπτυξη βακτηρίων και βοηθούν το στρώμα να αναπνέει απορροφώντας την υγρασία.

AdvantaGel™ Foam
Ένα «έξυπνο» μείγμα από gel και ανθεκτικό αφρώδες υλικό για πιο δροσερό, άνετο ύπνο.

iFusion™ Technology
Ο συνδυασμός Memory Foam με ανοιχτές κυψέλες και gel δημιουργεί ιδανική θερμοκρασία στην επιφάνεια του στρώματος, ενώ παράλληλα προσαρμόζεται στις καμπύλες του σώματος.

Pillow top
Μία επιπλέον στρώση αφρώδους υλικού, ραμμένο πάνω από την επιφάνεια του στρώματος για ακόμα μεγαλύτερη άνεση.Ευθυγράμμιση
Σωστή στάση σώματος

Σύστημα ελατηρίων 858 Contour Elite
858 ανεξάρτητα, ανατομικά ελατήρια σε θήκες, σχεδιασμένα να μειώνουν την ενόχληση που δημιουργείται από την κίνηση στον ύπνο, να ελαχιστοποιούν την πίεση στο σώμα και να προσφέρουν στήριξη.

Excellent Edge™
Αφρώδες υλικό ενισχυμένης πυκνότητας για την περιμετρική υποστήριξη του στρώματος που εξασφαλίζει σταθερότητα.Πίεση 
Υποστήριξη που ανακουφίζει

• Μαλακό κυψελοειδές υλικό για επιπλέον άνεση
• Σύστημα ελατηρίων 858 Contour Elite
• Excellent Edge™

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΙΜΗ
160cmΧ200cm
3.500,00 €
180cmΧ200cm
3.800,00 €
200cmΧ200cm
4.300,00 €