Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα εδώ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ 
ΣΕ ONLINE ΑΓΟΡΕΣ 99€ ΚΑΙ ΑΝΩ
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
 210 9710000

Στρώμα Ανατομικό Hauz T-Nest Plush

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
5202006677926

Αν αναζητάτε ανενόχλητο ύπνο, βρίσκεστε στο σωστό σημείο! Το Τ- Nest της Hauz είναι μία τεχνολογική «φωλιά», ένα καλά μελετημένο στρώμα που θα σας φροντίσει με τα δυνατά του χαρακτηριστικά: η τεχνολογία Motion Deflection Barrier™ θα ελαχιστοποιήσει τη μεταφορά της κίνησης στο στρώμα και το ενισχυμένο σύστημα ανεξάρτητων ελατηρίων με 7 ζώνες στήριξης -που συνδυάζει ψηλά και χαμηλά ελατήρια σε θήκες- θα προσαρμοστεί στο σώμα σας προσφέροντας στήριξη και άνεση. Με gel-infused latex και gel-infused visco memory foam θα έχετε όχι μόνο εξαιρετική άνεση αλλά και δροσερή επιφάνεια, καθώς τα υλικά έχουν περάσει από ειδική θερμορρυθμιστική επεξεργασία.

Μαλακό, ανατομικό στρώμα.

 Ύψος: 35 εκ.

ΣΚΕΛΕΤΟΣ

Motion Deflection Barrier™
Πατενταρισμένη τεχνολογία που έχει σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιεί τη μεταφορά της κίνησης μεταξύ της κύριας μονάδας των ελατηρίων. Η επιφάνεια του στρώματος ανταποκρίνεται μεμονωμένα στην κίνηση, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ενόχληση κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Ενισχυμένο σύστημα ανεξάρτητων ελατηρίων με 7 ζώνες στήριξης
Ανεξάρτητα ελατήρια σε θήκες (Pocket Springs) που έχουν ρυθμιστεί με τέτοιον τρόπο ώστε να έχουν διαφορετική αντίσταση και επιπλέον στήριξη στα σημεία που το χρειάζεστε περισσότερο.

Ψηλά/Χαμηλά ελατήρια
Ένα συνδυαστικό σύστημα ανεξάρτητων ελατηρίων σε θήκες με στόχο την απόλυτη εφαρμογή στο σώμα (ψηλά ελατήρια) και τη στήριξη (χαμηλά ελατήρια). Τα ελατήρια δεν τοποθετούνται σε ευθεία γραμμή για να μην αφήνουν κενά στον σκελετό τους και για να προσφέρουν μεγάλη κάλυψη.

Περιμετρική στήριξη
Μία πολύ σταθερή βάση περιμετρικά του στρώματος για ακόμα μεγαλύτερη επιφάνεια ύπνου.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΣΤΡΩΜΑΤΩΣΗ

Gel-infused latex
Latex υψηλής ποιότητας για επιπλέον στήριξη και άνεση. Εμπλουτισμένο με ειδικό gel που διαθέτει θερμορρυθμιστικές ιδιότητες και δημιουργεί ένα δροσερό περιβάλλον ύπνου.

Gel-infused visco memory foam
Αφρός μνήμης υψηλής ποιότητας που αγκαλιάζει το σώμα. Εμπλουτισμένος με ειδικό gel που διαθέτει θερμορρυθμιστικές ιδιότητες και δημιουργεί ένα δροσερό περιβάλλον ύπνου.

Εσωτερική στρώση από μαλλί premium ποιότητας που διατηρεί τη θερμοκρασία του σώματος σε επίπεδο άνεσης όλες τις εποχές του χρόνου. Το μαλλί είναι φυσικό υλικό που αναπνέει, ανθεκτικό, άοσμο, φιλικό προς το δέρμα και 100% βιοδιασπώμενο.

Ύφασμα Micro Tencel
Ένα βήμα πιο πάνω από το Tencel, το Micro Tencel είναι ακόμα πιο ελαφρύ, πιο απαλό και δημιουργεί μεγαλύτερη αίσθηση άνεσης στην επιφάνεια του στρώματος. Οι ίνες Tencel, από φυσική δομή κυτταρίνης, περιορίζουν την ανάπτυξη βακτηρίων και βοηθούν το στρώµα να αναπνέει απορροφώντας την υγρασία.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΙΜΗ
160cmΧ200cmΧ35cm
2.800,00 € 1.960,00 €
180cmΧ200cmΧ35cm
3.200,00 € 2.240,00 €
200cmΧ200cmΧ35cm
4.200,00 € 2.940,00 €