Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα εδώ
8% EXTRA ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ONLINE ΑΓΟΡΕΣ ΛΕΥΚΩΝ ΕΙΔΩΝ 100€ ΚΑΙ ΑΝΩ


ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΕ 3 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ
  ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 210 9710000
Λόγω των εκτάκτων συνθήκων που έχουν προκύψει εξαιτίας του Covid-19, για παραγγελίες εκτός Αττικής, ενδεχομένως να παρατηρηθούν καθυστερήσεις στον χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων σας από τις συνεργαζόμενες εταιρίες ταχυμεταφορών.

Διπλό Στρώμα Ανατομικό Hauz Cosmos

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
5202006726167

Όλος ο... Cosmos σε ένα στρώμα! Φανταστείτε τον πιο πολυτελή ύπνο που θα μπορούσατε να απολαύσετε σαν ένα αποτέλεσμα έρευνας, τεχνολογίας και premium υλικών. Το στρώμα Cosmos είναι ένα πλήρες περιβάλλον ύπνου με εμμονή στη λεπτομέρεια. Διαθέτει το υπερ-ενισχυμένο σύστημα ελατηρίων σε θήκες Conformmax™ με 10 ζώνες στήριξης αλλά και μικροελατήρια σε θήκες για ταχύτερη επαναφορά της επιφάνειας του στρώματος. Επιπλέον, με την τεχνολογία Motion Deflection Barrier™ ελαχιστοποιείται η μεταφορά της κίνησης για ανενόχλητο ύπνο. Η στήριξη και η άνεση ενισχύονται με Bamboo latex και Bamboo visco memory foam, ενώ η διαστρωμάτωση με αυστραλιανό μαλλί εξαιρετικής ποιότητας δημιουργεί ιδανική θερμοκρασία όλες τις εποχές του χρόνου. Κρατήσαμε το καλύτερο για το τέλος: η επιφάνεια από premium μετάξι του στρώματος και του αποσπώμενου ανωστρώματος, τα όμορφα σχέδια και το φίνο καπιτονάρισμα κάνουν το Cosmos ένα έργο τέχνης.

Μέτριας σκληρότητας, ανατομικό στρώμα με αποσπώμενο ανώστρωμα για ακόμα μεγαλύτερη άνεση.

 Ύψος: 40 εκ.

ΣΚΕΛΕΤΟΣ

Motion Deflection Barrier™
Πατενταρισμένη τεχνολογία που έχει σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιεί τη μεταφορά της κίνησης μεταξύ της κύριας μονάδας των ελατηρίων. Η επιφάνεια του στρώματος ανταποκρίνεται μεμονωμένα στην κίνηση, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ενόχληση κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Yπερ-ενισχυμένο σύστημα ανεξάρτητων ελατηρίων σε θήκες Conformmax™ με 10 ζώνες στήριξης
Ανεξάρτητα ελατήρια σε θήκες (Pocket Springs) που έχουν ρυθμιστεί με τέτοιον τρόπο ώστε να έχουν διαφορετική αντίσταση και επιπλέον στήριξη στα σημεία που το χρειάζεστε περισσότερο.

Ψηλά/Χαμηλά ελατήρια
Τα ελατήρια λειτουργούν συνδυαστικά με στόχο την απόλυτη εφαρμογή στο σώμα (ψηλά ελατήρια) και τη στήριξη (χαμηλά ελατήρια). Δεν τοποθετούνται σε ευθεία γραμμή για να μην αφήνουν κενά στον σκελετό τους και για να προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη κάλυψη.

Conformmax™ microcoils
Δύο σειρές από ανεξάρτητα μικροελατήρια σε θήκες που βοηθούν την ταχύτερη επαναφορά της επιφάνειας του στρώματος.

Περιμετρική υποστήριξη
Μία πολύ σταθερή βάση περιμετρικά του στρώματος για πιο μεγάλη επιφάνεια ύπνου.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΣΤΡΩΜΑΤΩΣΗ

Bamboo latex
Latex υψηλής ποιότητας από μπαμπού για επιπλέον στήριξη και άνεση. Διαθέτει θερμορρυθμιστικές ιδιότητες και δημιουργεί ένα δροσερό περιβάλλον ύπνου.

Bamboo visco memory foam
Αφρός μνήμης υψηλής ποιότητας από μπαμπού που αγκαλιάζει το σώμα. Διαθέτει θερμορρυθμιστικές ιδιότητες και δημιουργεί ένα δροσερό περιβάλλον ύπνου.

Στρώσεις από αυστραλιανό μαλλί premium ποιότητας που διατηρεί τη θερμοκρασία του σώματος σε επίπεδο άνεσης. Το μαλλί είναι φυσικό υλικό που αναπνέει, ανθεκτικό, άοσμο, φιλικό προς το δέρμα και 100% βιοδιασπώμενο.

'Ύφασμα από premium μετάξι με εξαιρετικά απαλή αίσθηση.

Αποσπώμενο ανώστρωμα με επιφάνεια από μετάξι και εσωτερική γέμιση από αυστραλιανό μαλλί εξαιρετικής ποιότητας και bamboo latex.

Κομψό καπιτονάρισμα

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΙΜΗ
160cmΧ200cmΧ40cm
6.700,00 € 5.360,00 €
180cmΧ200cmΧ40cm
7.600,00 € 6.080,00 €
200cmΧ200cmΧ40cm
8.500,00 € 6.800,00 €