Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα εδώ
10% EXTRA ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ONLINE ΑΓΟΡΕΣ ΛΕΥΚΩΝ ΕΙΔΩΝ 150€ ΚΑΙ ΑΝΩ


ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΕ 3 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ
  ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 210 9710000
Λόγω των εκτάκτων συνθήκων που έχουν προκύψει εξαιτίας του Covid-19, για παραγγελίες εκτός Αττικής, ενδεχομένως να παρατηρηθούν καθυστερήσεις στον χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων σας από τις συνεργαζόμενες εταιρίες ταχυμεταφορών.

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ LIFE IS ART

1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. Η ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «BED & ΒΑΤΗ ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (περαιτέρω «Εταιρεία») που εδρεύει στη Μεταμόρφωση Αττικής, 13ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, διενεργεί προωθητική ενέργεια (περαιτέρω «Διαγωνισμός»), με διακριτικό τίτλο «Life is art» o οποίος θα διενεργηθεί στον διαδικτυακό τόπο «www.instagram.com/bedandbathgr» .Το «Instagram» δεν σχετίζεται, διαχειρίζεται, προωθεί ή ενισχύει τον συγκεκριμένο διαγωνισμό με κανέναν τρόπο.

2.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, διαθέτουν προσωπικό λογαριασμό στο «Instagram» και ακολουθούν τον διαδικτυακό τόπο «www.instagram.com/bedandbath.gr .

3. ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ. Από τον Διαγωνισμό αποκλείονται όσοι εμπίπτουν στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) οι εργαζόμενοι της Εταιρείας, (β) τα πρόσωπα συγγένειας α’ βαθμού με τους ανωτέρω εργαζόμενους καθώς, επίσης, και οι σύζυγοι των εργαζόμενων αυτών. Ο αποκλεισμός μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε φάση του Διαγωνισμού ακόμα και κατά το στάδιο παράδοσης των Δώρων.

4. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται η 25η Ιουνίου 2018 (περαιτέρω «Έναρξη Διαγωνισμού») από τη στιγμή δημοσίευσης του περιεχομένου στη σελίδα της Εταιρείας στο «Instagram» έως και την 31η Ιουλίου 2018 (περαιτέρω «Λήξη Διαγωνισμού»). Οποιαδήποτε συμμετοχή εκτός αυτών των ορίων θεωρείται άκυρη και δεν λαμβάνεται υπόψη στην ανάδειξη των νικητών.

5. ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ. Για τη συμμετοχή στον Διαγωνισμό, απαιτείται ο συμμετέχων α) να κάνει follow τη σελίδα «Instagram» της Εταιρείας στον δικτυακό τόπο «https://www.instagram.com/bedandbathgr/» και β) να κάνει σχόλιο και mention έναν (1) φίλο του, κάτω από τη φωτογραφία του Διαγωνισμού με τα προϊόντα της οποίας ενδιαφέρεται να διεκδικήσει. Οι φωτογραφίες του διαγωνισμού είναι στο σύνολό τους πέντε (5) και σηματοδοτούνται με διακριτικούς τίτλους του κάθε καλλιτεχνικού κινήματος (Baroque, PopArt, OpArt, Romanticism, Surrealism) που εικονίζεται. Έγκυρες θα είναι οι συμμετοχές στις οποίες το σχόλιο και το mention θα είναι κάτω από τις πέντε (5) φωτογραφίες του Διαγωνισμού.
Κάθε συμμετέχων έχει δικαίωμα για μία (1) συμμετοχή στην κλήρωση, αλλά μπορεί να συμμετέχει στον Διαγωνισμό, δηλαδή να πάρει μέρος όσες φορές επιθυμεί. Τα παραπάνω στο σύνολό τους ορίζουν την έγκυρη συμμετοχή στον Διαγωνισμό. Για την ολοκλήρωση της συμμετοχής δεν απαιτείται η αγορά προϊόντος. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό προϋποθέτει την αποδοχή των όρων του Διαγωνισμού. Η αποδοχή των όρων προκύπτει από τη στιγμή που ο συμμετέχων κάνει σχόλιο.
Η «Εταιρεία» δε θα ευθύνεται στην περίπτωση που για οποιοδήποτε τεχνικό λόγο είναι αδύνατη η καταχώρηση συμμετοχής στο «Instagram». Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη της «Εταιρείας» θα περιορίζεται σε πράξεις ή παραλήψεις της από δόλο ή βαρεία αμέλεια και σε καμία περίπτωση δε θα εκτείνεται σε τυχαία γεγονότα ή γεγονότα ανωτέρας βίας.


6. ΔΩΡΑ. Μέσω κλήρωσης ανάμεσα σε όλους τους συμμετέχοντες του Διαγωνισμού, για κάθε ένα από τα πέντε (5) κινήματα θα αναδειχθεί ένας (1) νικητής, που θα κερδίσει τα δώρα που εικονίζονται στην αντίστοιχη φωτογραφία, όπως ορίζονται παρακάτω. Συνολικά, μετά από την έγκυρη συμμετοχή τους στον Διαγωνισμό, οι νικητές θα είναι πέντε (5).

Ένας (1) νικητής για το κίνημα BAROQUE κερδίζει:
α) Ένα (1) Χειροποίητο κρεβάτι με Κεφαλάρι KINGKOIL- BOXTER
Διαστάσεις κρεβατιού: 160x200 εκ.- ύψος κεφαλαρίου 90 εκ.
Χρώμα: BEIGE
β) Ένα (1) Χειροποίητο υποπόδιο KINGKOIL- BOXTER
Διαστάσεις: μήκος 140 εκ. - ύψος 40 εκ.
Χρώμα: BEIGE
 
Ένας (1) νικητής για το κίνημα OP ART κερδίζει:
Ένα (1) διθέσιο καναπέ HAUZ -SAND
Διαστάσεις: μήκος 187 εκ. - ύψος 95 εκ. - βάθος 114 εκ.
Χρώμα: BEIGE STRIPE

Ένας (1) νικητής για το κίνημα για το κίνημα POP ART κερδίζει:
α) Ένα (1) διθέσιο Ιταλικό δερμάτινο καναπέ F&TSALOTTI - ASSOLO
Διαστάσεις: μήκος 210 εκ. - ύψος 72 εκ. - βάθος 114 εκ.
Χρώμα: GREY
β) Μία (1) διακοσμητική μαξιλαροθήκη Waverly με γέμιση
Διαστάσεις: 60x60 εκ.
Χρώμα: PHAS 333
γ) Μία (1) κουβέρτα Cannon Cotton Fresh
Διαστάσεις: 220x240 εκ
Χρώμα: PURPLE

Ένας (1) νικητής για το κίνημα ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΣ κερδίζει:
α) Μία (1) πολυθρόνα HAUZ - SIXTY
Διαστάσεις: μήκος 79 εκ. - ύψος 72 εκ. - βάθος 53 εκ.
Χρώμα: LIGHT GREY
β) Τέσσερις (4) μαξιλαροθήκες Cannon Imperial
- Δύο (2) xKing
Διαστάσεις: 52X92+20 εκ. (King)
Χρώμα: GRIFFIN
- Δύο (2) Queen
Διαστάσεις: 52X78+20 εκ. (King)
Χρώμα: WHITE
γ) Μία (1) κουβέρτα Cannon Imperial
Διαστάσεις: 230x240 εκ.
Χρώμα: BRIGHT WHITE
δ) Ένα (1) Σετ κρεβατιού εφτά (7) τεμαχίων Charisma
Μία (1) παπλωματοθήκη
Διαστάσεις: 230x250εκ
Χρώμα: PINK GAIA

Δύο (2) Σεντόνια χωρίς λάστιχο
Διαστάσεις: 240Χ280 εκ.
Χρώμα: PINK GAIA

Δύο (2) Μαξιλαροθήκες
Διαστάσεις: 52Χ78+20 εκ.
Χρώμα: PINK GAIA

Δύο (2) Μαξιλαροθήκες με διακοσμητική δαντέλα
Διαστάσεις: 52Χ78 εκ.
Χρώμα: PINK GAIA


Ένας (1) νικητής για το κίνημα ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΜΟΣ κερδίζει:
α) Μία (1) παπλωματοθήκη Cannon Imperial
Διαστάσεις: 230X250 εκ. (Queen)
Χρώμα: AEGEAN BLUE
β) Τέσσερις (4) μαξιλαροθήκες Cannon Imperial
- Δύο (2) King
Διαστάσεις: 52X92+20 εκ.(King)
Χρώμα: AEGEAN BLUE
- Δύο (2) Queen
Διαστάσεις: 52X78+20 εκ. (Queen)
Χρώμα: AEGEAN BLUE
γ) Δύο (2) Σεντόνια Cannon Imperial
- Ένα (1) Πανωσέντονο Queen
Διαστάσεις: 240x280 εκ.
Χρώμα: AEGEAN BLUE
- Ένα (1) Κατωσέντονο Queen
Διαστάσεις: 240x280 εκ.
Χρώμα: AEGEAN BLUE
δ) Τέσσερα (4) Μαξιλάρια Cannon Rollofil
- Δύο (2) King
Διαστάσεις: 51X91 εκ. (King)
Χρώμα: WHITE
- Δύο (2) Queen
Διαστάσεις: 52X76 εκ. (Queen)
Χρώμα: WHITE
στ) Τρία (3) πουφ Cannon Imperial
Διαστάσεις: 50x50x30 εκ.


Τα Δώρα δεν εξαργυρώνονται με μετρητά, δεν μπορούν να ανταλλαχθούν με άλλα, ούτε είναι δυνατή η χρήση τους σε οποιαδήποτε άλλη χρονική στιγμή, πλην της ανωτέρω οριζόμενης. Τα Δώρα θα δοθούν στα χρώματα και τις διαστάσεις, όπως αναφέρονται παραπάνω, και θα αποσταλούν με έξοδα της Εταιρείας στους νικητές για τα σημεία εντός Νομού Αττικής. Η παράδοση των δώρων εντός Νομού Αττικής, όπως προβλέπεται παραπάνω, θα γίνει από την Εταιρεία σε διάστημα 20 εργάσιμων ημερών.
Σε περίπτωση που η παράδοση αφορά σημεία εκτός Αττικής, η εταιρεία μπορεί να τα μεταφέρει δωρεάν στο πρακτορείο μεταφορών με έδρα την Αττική που επιθυμεί ο νικητής. Η Εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για οποιαδηποτέ φθορά από τη στιγμή παράδοσης στο πρακτορείο μεταφορών που έχει επιλέξει ο νικητής.


7. ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΝΙΚΗΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. Στις 1,2,3, 6 και 7 Αυγούστου 2018, θα γίνεται κάθε μέρα μία (1) κλήρωση που θα αντιστοιχεί σε κάθε ένα από τα πέντε (5) κινήματα και από την οποία θα προκύπτει ένας (1) νικητής. Αμέσως μετά την κλήρωση, θα γίνεται και η ανακοίνωση του νικητή. Για τη διαδικασία της ημερήσιας κλήρωσης, o νικητής θα προκύπτει τυχαία με τη διαδικασία scroll από τα σχόλια συμμετοχής που υπάρχουν κάτω από τη φωτογραφία του αντίστοιχου κινήματος που έχει αναρτηθεί στο «https://www.instagram.com/bedandbathgr/».
Επίσης θα κληρώνονται κάθε μέρα επιπλέον τρεις (3) αναπληρωματικοί - επιλαχόντες, συνολικά δεκαπέντε (15). Οι κληρώσεις θα πραγματοποιούνταιστα γραφεία της «Bed and Bath» παρουσία εκπροσώπου της εταιρείας.
Σε περίπτωση που δεν προκύπτει ταυτοπροσωπία του προσώπου – χρήστη του λογαριασμού στο «Ιnstagram» μέσω της οποίας υπεβλήθη η συμμετοχή και του φυσικού προσώπου που διεκδικεί το δώρο του διαγωνισμού, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί τη χορήγηση του δώρου.

8. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ – ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ.
Τα στοιχεία των νικητών του Διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στη σελίδα της Εταιρείας στο «Instagram» και στη συνέχεια οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν μέσω προσωπικού μηνύματος («direct message») και να αποστείλουν τα πλήρη στοιχεία τους (ήτοι: Όνομα, Επώνυμο, Διεύθυνση, Τ.Κ., Πόλη, Τηλέφωνο) για να αποδεχθούν το δώρο τους. Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο, κάποιος νικητής δεν αποστείλει με τον παραπάνω τρόπο τα πλήρη στοιχεία του εντός εφτά (7) ημερολογιακών ημερών από την ανακοίνωση του ονόματός του ο νικητής χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του σχετικού Δώρου. Τη θέση του εν λόγω νικητή θα καταλαμβάνει ο πρώτος επιλαχών, κατά τη σειρά ανάδειξής του από την κλήρωση κ.ο.κ.

9. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. Με την υποβολή συμμετοχής στον παρόντα Διαγωνισμό με τους τρόπους που αναφέρονται στην Παράγραφο 5, οι συμμετέχοντες συνομολογούν και αποδέχονται αυτομάτως ότι τα τυχόν δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας που απορρέουν από την απάντηση – σχόλιο που αναρτά έκαστος στον τοίχο όπου είναι αναρτημένος ο Διαγωνισμός και τα τυχόν αναφορές σε άλλα πρόσωπα τα οποία αναρτούν, μεταβιβάζονται ανεπιφύλακτα, ανέκκλητα και απεριόριστα στην Εταιρεία, η οποία αποκτά κάθε δικαίωμα να τα χρησιμοποιεί, επεξεργάζεται, αναπαράγει, τροποποιεί και δημοσιεύει σε κάθε είδους έντυπα, διαδικτυακούς τόπους και οποιοδήποτε διαφημιστικό μέσοδιαθέτει για τη διαφήμιση και προώθηση του Διαγωνισμού, χωρίς να απαιτείται η προηγούμενησυναίνεση των συμμετεχόντων ως τέτοιαςλογιζόμενηςαυτή η ίδια ήτης συμμετοχής στον Διαγωνισμό. Στο πλαίσιο αυτό, η Εταιρεία παρέχει αντίστοιχες άδειες και σε οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπομε το οποίοσυνεργάζεται, με οποιαδήποτε σχέση, για τους ίδιους και μόνοσκοπούς.
Η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη, άμεση ή έμμεση, έναντι τρίτων για το Περιεχόμενο των σχολίων των χρηστών, το οποίο δεν θα πρέπει να είναι αντίθετο με τον Νόμο και τα ήθη, και ειδικότερα για τυχόν παραβίασηδικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και κάθε είδους δικαιωμάτωντρίτων σε σχέση ή εξ’ αφορμής του Περιεχομένου. Με την υποβολή της συμμετοχής τους, οι συμμετέχοντες δηλώνουν ότι τα προσωπικά τους στοιχεία είναι ακριβή και αληθή, είναι ενήλικοι άνω των 18 ετών, η προσωπικότητά τους δεν προσβάλλεται από τη συμμετοχή τους στον Διαγωνισμό, δεν προσβάλλουν δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικά δικαιώματα, προσωπικά δεδομένα, ή το δικαίωμα της προσωπικότητας οποιουδήποτε τρίτου ότι διαθέτουν κάθε απαιτούμενη άδεια και δικαίωμα για το Περιεχόμενο αυτό για το οποίοφέρουν την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη. Κάθε συμμετέχων στο διαγωνισμό οφείλει να ενεργεί νόμιμα και μέσα στα πλαίσια των χρηστών συναλλακτικών ηθών και σύμφωνα με τους όρους χρήσης του «Instagram» «www.instagram.com». Σε διαφορετική περίπτωση, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει τη συμμετοχή του και να προβεί σε κάθε νόμιμηενέργεια.

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα προβολής των νικητών (όνομα, επώνυμο, πόλη) στα ΜΜΕ και τη διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος, χωρίς την υποχρέωση πρότερης ενημέρωσης ή καταβολής αποζημίωσης.
Επίσης διατηρεί το δικαίωμα δημοσίευσης οπτικοακουστικού υλικού από την κλήρωση και παράδοση των δώρων.

10. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων θα διατηρηθούν από την «Εταιρεία» σύμφωνα τις διατάξεις του ν.2472/1997 όπως ισχύει, του ν. 3471/2006, τις Αποφάσεις και Οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για την «Προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» και θα χρησιμοποιηθούν για τους σκοπούς του διαγωνισμού (ήτοι για την επαλήθευση των στοιχείων των νικητών, τη διανομή των δώρων σε αυτούς κλπ) ή για ενημέρωσή τους (τυχόν αποστολή ενημερωτικού-διαφημιστικού υλικού έχει συμφωνηθεί από τον συμμετέχοντα κλπ).11. ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ – ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΩΝ. Η «Εταιρεία» δικαιούται να ανακαλέσει την προκήρυξη του Διαγωνισμού ή να τροποποιήσει τους παρόντες όρουςσυμπεριλαμβανομένης και της διάρκειας του Διαγωνισμού και των ημερομηνιώνδιεξαγωγής των κληρώσεων, ενημερώνονταςσχετικά μέσω του Διαδικτυακού Τόπου, με ημερομηνίαισχύος της ανάκλησης/ τροποποίησηςαυτής την ημερομηνία της σχετικήςενημέρωσης.
Οι παρόντες όροι και οι κάθε είδους συμβατικές και εξωσυμβατικές σχέσεις που προκύπτουν κατ’ εφαρμογή τους διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με τη κλήρωση, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Αθήνας.

12. ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΡΩΝ. Με τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό τεκμαίρεται ότι κάθε συμμετέχων έχει διαβάσει τους όρους συμμετοχής, τους γνωρίζει και τους αποδέχεταιπλήρως. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των εδώ προβλεπόμενων όρων και συνεπάγεται την συνακόλουθηπαραίτηση από κάθε σχετική αξίωση ή απαίτηση κατά της Εταιρείας.

13. ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΡΩΝ.
Οι όροι συμμετοχής του Διαγωνισμού έχουν αναρτηθεί στον Διαδικτυακό τόπο και στη Σελίδα της «Εταιρείας».