Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα εδώ
10% EXTRA ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ONLINE ΑΓΟΡΕΣ ΛΕΥΚΩΝ ΕΙΔΩΝ 150€ ΚΑΙ ΑΝΩ


ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΕ 3 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ
  ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 210 9710000
Λόγω των εκτάκτων συνθήκων που έχουν προκύψει εξαιτίας του Covid-19, για παραγγελίες εκτός Αττικής, ενδεχομένως να παρατηρηθούν καθυστερήσεις στον χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων σας από τις συνεργαζόμενες εταιρίες ταχυμεταφορών.

Όροι διαγωνισμού Beach Ready Giveaway

1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ.
Η ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «BED & ΒΑΤΗ ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (περαιτέρω «Εταιρεία») που εδρεύει στη Μεταμόρφωση Αττικής, 13ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, διενεργεί προωθητική ενέργεια (περαιτέρω «Διαγωνισμός»), με διακριτικό τίτλο “Beach ready” o οποίος θα διενεργηθεί́ στο διαδίκτυο.
Ο παρών διαγωνισμός δεν προωθείται, ελέγχεται, ή διαχειρίζεται από το Facebook ή το Instagram.

2.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ.
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όσοι διαμένουν στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, διαθέτουν προσωπικό λογαριασμό στο Facebook ή στο «Instagram». H συμμετοχή είναι αυστηρά προσωπική και δεν δύναται να μεταβιβαστεί.

Ο διαγωνισμός διεξάγεται στην ηλεκτρονική σελίδα του bedandbath.gr στο Facebook (https://www.facebook.com/BedandBathOfficial/) και στο Instagram (https://www.instagram.com/bedandbathgr/?hl=el)

3. ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ.
Από τον Διαγωνισμό αποκλείονται όσοι εμπίπτουν στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) οι εργαζόμενοι της Εταιρείας, (β) τα πρόσωπα συγγένειας α’ βαθμού με τους ανωτέρω εργαζόμενους καθώς, επίσης, και οι σύζυγοι των εργαζόμενων αυτών. Ο αποκλεισμός μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε φάση του Διαγωνισμού ακόμα και κατά το στάδιο παράδοσης των Δώρων.

4. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ.
Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται η 26η Ιουλίου 2019 (περαιτέρω «Έναρξη Διαγωνισμού») από τη στιγμή δημοσίευσης του περιεχομένου στη σελίδα της Εταιρείας στο «Facebook» και στο «Instagram» έως και την 30η Ιουλίου 2019 (περαιτέρω «Λήξη Διαγωνισμού»). Οποιαδήποτε συμμετοχή εκτός αυτών των ορίων θεωρείται άκυρη και δεν λαμβάνεται υπόψη στην ανάδειξη των νικητών.

5. ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ.

1.Οι χρήστες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον Διαγωνισμό θα πρέπει να επισκεφτούν την ηλεκτρονική σελίδα του bedandbath.gr είτε στο Facebook είτε στο Instagram και να αναζητήσουν το σχετικό post του διαγωνισμού, σχολιάζοντας την σχετική ανάρτηση. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό στο Facebook απαιτείται ο συμμετέχων α) να κάνει like (μου αρέσει) στον διαδικτυακό τόπο (https://www.facebook.com/BedandBathOfficial/) β) να κάνει σχόλιο και mention έναν (1) φίλο του, κάτω από τη φωτογραφία του Διαγωνισμού μέχρι τις 23:59 π.μ. στις 30/7/2019. Για τη συμμετοχή στον Διαγωνισμό, απαιτείται ο συμμετέχων α) να κάνει follow τη σελίδα «Instagram» της Εταιρείας στον δικτυακό τόπο «https://www.instagram.com/bedandbathgr/» και β) να κάνει σχόλιο και mention έναν (1) φίλο του, κάτω από τη φωτογραφία του Διαγωνισμού με τα προϊόντα της οποίας ενδιαφέρεται να διεκδικήσει μέχρι τις 23:59 π.μ. στις 28/7/2019. Η φωτογραφία του διαγωνισμού είναι μία (1) και σηματοδείται με τον διακριτικό τίτλο «Are you Beach Ready Giveaway». Έγκυρες στο Facebook θα είναι οι συμμέτοχές στις οποίες το σχόλιο και το mention θα είναι κάτω από τη φωτογραφία του Διαγωνισμού.
Κάθε συμμετέχων έχει δικαίωμα για μία (1) συμμετοχή στην κλήρωση, αλλά μπορεί να συμμετέχει στον Διαγωνισμό, δηλαδή να πάρει μέρος όσες φορές επιθυμεί. Τα παραπάνω στο σύνολό τους ορίζουν την έγκυρη συμμετοχή στον Διαγωνισμό. Για την ολοκλήρωση της συμμετοχής δεν απαιτείται η αγορά προϊόντος. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό προϋποθέτει την αποδοχή των όρων του Διαγωνισμού. Η αποδοχή των όρων προκύπτει από τη στιγμή που ο συμμετέχων κάνει σχόλιο.
Η «Εταιρεία» δε θα ευθύνεται στην περίπτωση που για οποιοδήποτε τεχνικό λόγο είναι αδύνατη η καταχώρηση συμμετοχής στο «Facebook» και στο «Instagram». Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη της «Εταιρείας» θα περιορίζεται σε πράξεις ή παραλήψεις της από δόλο ή βαρεία αμέλεια και σε καμία περίπτωση δε θα εκτείνεται σε τυχαία γεγονότα ή γεγονότα ανωτέρας βίας.


6. ΔΩΡΑ.
Μέσω κλήρωσης ανάμεσα σε όλους τους συμμετέχοντες του Διαγωνισμού, θα αναδειχθεί ένας (1) νικητής, που θα κερδίσει τα δώρα που εικονίζονται στην αντίστοιχη φωτογραφία, όπως ορίζονται παρακάτω. Συνολικά, μετά από την έγκυρη συμμετοχή τους στον Διαγωνισμό, οι νικητές θα είναι δύο (2), ένας για τις συμμετοχές μέσω Facebook και ένας για τις συμμετοχές μέσω Instagram.

Ο νικητής που θα αναδειχτεί στο λογαριασμό της εταιρείας στο Facebook κερδίζει: μία(1) τσάντα θαλάσσης Waverly στο χρώμα Light Blue, μία (1) πετσέτα θαλάσσης Charisma Gaia στο χρώμα Mint και μία (1) πετσέτα θαλάσσης Charisma Panarea στο χρώμα Ivory.

Ο νικητής που θα αναδειχθεί στο λογαριασμό της εταιρείας στο Instagram κερδίζει μία (1) τσάντα θαλάσσης Waverly στο χρώμα Grenadine , μία (1) πετσέτα θαλάσσης Charisma Gaia στο χρώμα Anthracite και μία (1) πετσέτα θαλάσσης Charisma Panarea στο χρώμα Red.

To όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί με τη μορφή σχολίου κάτω από το post του διαγωνισμού στο Facebook και στο Instagram. Θα ανακοινωθούν δύο νικητές, ένας για κάθε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

1. Τα Δώρα δεν εξαργυρώνονται με μετρητά, δεν μπορούν να ανταλλαχθούν με άλλα, ούτε είναι δυνατή η χρήση τους σε οποιαδήποτε άλλη χρονική στιγμή, πλην της ανωτέρω οριζόμενης. Τα Δώρα θα δοθούν στα χρώματα και τις διαστάσεις, όπως αναφέρονται παραπάνω, και θα αποσταλούν με έξοδα της Εταιρείας στους νικητές. Η παράδοση των δώρων εντός Νομού Αττικής, όπως προβλέπεται παραπάνω, θα γίνει από την Εταιρεία σε διάστημα 10 εργάσιμων ημερών από τη μέρα επικοινωνίας με τον εκάστοτε νικητή.
Η Εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτέ φθορά από τη στιγμή παράδοσης στο πρακτορείο μεταφορών που έχει επιλέξει ο νικητής.


7. ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΝΙΚΗΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ.
Στις 31 Ιουλίου 2019 και ώρα 13:00 μ.μ. θα γίνει η κλήρωση και για τα δύο μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αμέσως μετά την κλήρωση, θα γίνεται και η ανακοίνωση του νικητή. Για τη διαδικασία της ημερήσιας κλήρωσης, o νικητής θα προκύψει τυχαία με τη διαδικασία scroll από τα σχόλια συμμετοχής που υπάρχουν κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού που έχει αναρτηθεί στο «https://www.instagram.com/bedandbathgr/» και στο https://www.facebook.com/BedandBathOfficial/.
Επίσης θα κληρωθούν επιπλέον δύο (2) αναπληρωματικοί, ένας για κάθε μέσο κοινωνικής δικτύωσης . Οι κληρώσεις θα πραγματοποιούνται στα γραφεία της «Bed and Bath» παρουσία εκπροσώπου της εταιρείας.
Σε περίπτωση που δεν προκύπτει ταυτοπροσωπία του προσώπου – χρήστη του λογαριασμού στο «Facebook» και στο «Ιnstagram» μέσω της οποίας υπεβλήθη η συμμετοχή και του φυσικού προσώπου που διεκδικεί το δώρο του διαγωνισμού, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί τη χορήγηση του δώρου.

8. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ – ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ.
Τα στοιχεία των νικητών του Διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στη σελίδα της Εταιρείας στο «Facebook» και στο «Instagram» και στη συνέχεια οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν μέσω προσωπικού μηνύματος («direct message») και να αποστείλουν τα πλήρη στοιχεία τους (ήτοι: Όνομα, Επώνυμο, Διεύθυνση, Τ.Κ., Πόλη, Τηλέφωνο) για να αποδεχθούν το δώρο τους. Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο, κάποιος νικητής δεν αποστείλει με τον παραπάνω τρόπο τα πλήρη στοιχεία του εντός εφτά (7) ημερολογιακών ημερών από την ανακοίνωση του ονόματός του ο νικητής χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του σχετικού Δώρου. Τη θέση του εν λόγω νικητή θα καταλαμβάνει ο πρώτος επιλαχών, κατά τη σειρά ανάδειξής του από την κλήρωση κ.ο.κ.

9. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
Με την υποβολή συμμετοχής στον παρόντα Διαγωνισμό με τους τρόπους που αναφέρονται στην Παράγραφο 5, οι συμμετέχοντες συνομολογούν και αποδέχονται αυτομάτως ότι τα τυχόν δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας που απορρέουν από την απάντηση – σχόλιο που αναρτά έκαστος στον τοίχο όπου είναι αναρτημένος ο Διαγωνισμός και τα τυχόν αναφορές σε άλλα πρόσωπα τα οποία αναρτούν, μεταβιβάζονται ανεπιφύλακτα, ανέκκλητα και απεριόριστα στην Εταιρεία, η οποία αποκτά κάθε δικαίωμα να τα χρησιμοποιεί, επεξεργάζεται, αναπαράγει, τροποποιεί και δημοσιεύει σε κάθε είδους έντυπα, διαδικτυακούς τόπους και οποιοδήποτε διαφημιστικό μέσοδιαθέτει για τη διαφήμιση και προώθηση του Διαγωνισμού, χωρίς να απαιτείται η προηγούμενη συναίνεση των συμμετεχόντων ως τέτοιαςλογιζόμενης αυτή η ίδια ήτης συμμετοχής στον Διαγωνισμό. Στο πλαίσιο αυτό, η Εταιρεία παρέχει αντίστοιχες άδειες και σε οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο με το οποίο συνεργάζεται, με οποιαδήποτε σχέση, για τους ίδιους και μόνοσκοπούς.
Η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη, άμεση ή έμμεση, έναντι τρίτων για το Περιεχόμενο των σχολίων των χρηστών, το οποίο δεν θα πρέπει να είναι αντίθετο με τον Νόμο και τα ήθη, και ειδικότερα για τυχόν παραβίαση δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και κάθε είδους δικαιωμάτων τρίτων σε σχέση ή εξ’ αφορμής του Περιεχομένου. Με την υποβολή της συμμετοχής τους, οι συμμετέχοντες δηλώνουν ότι τα προσωπικά τους στοιχεία είναι ακριβή και αληθή, είναι ενήλικοι άνω των 18 ετών, η προσωπικότητά τους δεν προσβάλλεται από τη συμμετοχή τους στον Διαγωνισμό, δεν προσβάλλουν δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικά δικαιώματα, προσωπικά δεδομένα, ή το δικαίωμα της προσωπικότητας οποιουδήποτε τρίτου ότι διαθέτουν κάθε απαιτούμενη άδεια και δικαίωμα για το Περιεχόμενο αυτό για το οποίοφέρουν την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη. Κάθε συμμετέχων στο διαγωνισμό οφείλει να ενε ργεί νόμιμα και μέσα στα πλαίσια των χρηστών συναλλακτικών ηθών και σύμφωνα με τους όρους χρήσης του «Facebook» «www.facebook.com» και του «Instagram» «www.instagram.com». Σε διαφορετική περίπτωση, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει τη συμμετοχή του και να προβεί σε κάθε νόμιμηενέργεια.

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα προβολής των νικητών (όνομα, επώνυμο, πόλη) στα ΜΜΕ και τη διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος, χωρίς την υποχρέωση πρότερης ενημέρωσης ή καταβολής αποζημίωσης.
Επίσης διατηρεί το δικαίωμα δημοσίευσης οπτικοακουστικού υλικού από την κλήρωση και παράδοση των δώρων.

10. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων θα διατηρηθούν από την «Εταιρεία» σύμφωνα τις διατάξεις του ν.2472/1997 όπως ισχύει, του ν. 3471/2006, τις Αποφάσεις και Οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για την «Προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» και θα χρησιμοποιηθούν για τους σκοπούς του διαγωνισμού (ήτοι για την επαλήθευση των στοιχείων των νικητών, τη διανομή των δώρων σε αυτούς κλπ) ή για ενημέρωσή τους (τυχόν αποστολή ενημερωτικού-διαφημιστικού υλικού έχει συμφωνηθεί από τον συμμετέχοντα κλπ). Μετά την παράδοση του Δώρου και τη λήξη του Διαγωνισμού, οποιαδήποτε δεδομένα, προσωπικού χαρακτήρα ή μη των συμμετεχόντων, του νικητή και τυχόν επιλαχόντων του Διαγωνισμού, που ελήφθησαν στα πλαίσια του παρόντος Διαγωνισμού, θα καταστρέφονται.
11. ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ – ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΩΝ.
Η «Εταιρεία» δικαιούται να ανακαλέσει την προκήρυξη του Διαγωνισμού ή να τροποποιήσει τους παρόντες όρουςσυμπεριλαμβανομένης και της διάρκειας του Διαγωνισμού και των ημερομηνιώνδιεξαγωγής των κληρώσεων, ενημερώνονταςσχετικά μέσω του Διαδικτυακού Τόπου, με ημερομηνίαισχύος της ανάκλησης/ τροποποίησηςαυτής την ημερομηνία της σχετικήςενημέρωσης.
Οι παρόντες όροι και οι κάθε είδους συμβατικές και εξωσυμβατικές σχέσεις που προκύπτουν κατ’ εφαρμογή τους διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με τη κλήρωση, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Αθήνας.

12. ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΡΩΝ.
Με τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό τεκμαίρεται ότι κάθε συμμετέχων έχει διαβάσει τους όρους συμμετοχής, τους γνωρίζει και τους αποδέχεταιπλήρως. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των εδώ προβλεπόμενων όρων και συνεπάγεται την συνακόλουθηπαραίτηση από κάθε σχετική αξίωση ή απαίτηση κατά της Εταιρείας.

13. ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΡΩΝ.
Οι όροι συμμετοχής του Διαγωνισμού έχουν αναρτηθεί στον Διαδικτυακό τόπο και στη Σελίδα της «Εταιρείας».