Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα εδώ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΛΕΥΚΩΝ ΕΙΔΩΝ 100€ ΚΑΙ ΑΝΩ
  ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 210 9710000

Μαξιλάρι Ανατομικό Memory Foam Somus 1+1 ΔΩΡΟ

ΝΕΑ ΑΦΙΞΗ Online Exclusive
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
5202006640579

Ένα φανταστικό  μαξιλάρι σε μια φανταστική τιμή... και το δεύτερο, δώρο από εμάς!

Κατασκευασμένο με memory foam -το υλικό που δημιούργησε η NASA για να ελαχιστοποιήσει τους κραδασμούς των αστροναυτών στην απογείωση- το SOMUS μπορεί να μην σας πάει μέχρι στα αστέρια, αλλά θα σας χαρίσει τον πιο ωραίο ύπνο σε αυτόν τον πλανήτη.

Γιατί; Για 3 απλούς λόγους που θα σας αλλάξουν τον τρόπο που ξεκουράζεστε.

 1) Καλή υποστήριξη του αυχένα: αν στριφογυρίζετε στο κρεβάτι για να βολευτείτε σε μία χαλαρή θέση, το SOMUS θα προσαρμοστεί στο σχήμα του κεφαλιού μέχρι τον αυχένα και την αρχή της σπονδυλικής στήλης και θα σας προσφέρει μία φυσική στάση ύπνου. Η πλάτη και ο αυχένας σας θα εναρμονιστούν, με αποτέλεσμα και έναν σωστότερο τρόπο αναπνοής.
 2) Προσαρμόζεται έξυπνα: ένα μαξιλάρι που αντιλαμβάνεται τη θερμοκρασία σώματος και δημιουργεί φόρμα που να σας υποστηρίζει πλήρως, αναδιανέμοντας το βάρος του κεφαλιού και του αυχένα.
 3) Στρες τέλος: μετά από μια κουραστική μέρα, η ένταση συγκεντρώνεται κυρίως στους μύες του αυχένα. Χρειάζεστε ένα μαξιλάρι που θα καταλάβει τα πονεμένα σημεία και θα τα ξεκουράσει με το σχήμα που θα πάρει.

Το memory foam έχει σαν βασικό υλικό τον ξυλάνθρακα μπαμπού, που απομακρύνει τις οσμές, απορροφά την υγρασία και ρυθμίζει τη θερμοκρασία. Το κάλυμμα είναι από 40% bamboo και 60% πολυεστέρα, έχει φερμουάρ για να αφαιρείται και δίχτυ περιμετρικά για καλή ροή του αέρα.

*Σημείωση 1: Κατα την επιλογή τεμαχίων, λάβετε υπόψη ότι για κάθε 1 τεμάχιο θα δίνεται 1 επιπλέον δώρο. Για παράδειγμα, σε περίπτωση που επιλέξετε 1 τεμάχιο τότε θα παραλάβετε 2 στην τιμή του ενός, σε περίπτωση που επιλέξετε 2 τεμάχια θα παραλάβετε 4 μαξιλάρια στην τιμή των 2, κ.ο.κ

**Σημείωση 2: Τα μεταφορικά για το συγκεκριμένο είδος είναι ΔΩΡΕΑΝ!

45,00 €
Χρώμα
Μέγεθος
ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ & ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται μέσω της εταιρείας ACS Courier.

Οι χρεώσεις που ισχύουν για παραγγελίες λευκών ειδών πανελλαδικά είναι οι εξής :

  • Αξία παραγγελίας από 0,01€ έως 29,99€ Μεταφορικά : 2,90€
  • Αξία παραγγελίας από 30,00€ έως 69,99€ Μεταφορικά : 4,90€
  • Αξία παραγγελίας από 70,00€ έως 99,99€ Μεταφορικά : 7,90€
  • Αξία παραγγελίας από 100,00€ και άνω Μεταφορικά : ΔΩΡΕΑΝ

Οι παραπάνω χρεώσεις καθώς και οι μεταβολές που μπορούν να υπάρξουν κατά διαστήματα στην εμπορική πολιτική που ακολουθείται, αφορούν αποκλειστικά τα είδη που πωλούνται μέσω του site και όχι τις κατηγόριες των Στρωμάτων , Κρεβατιών και Επίπλων.

Η Βed and Βath θα αποστέλλει στον πελάτη τα παραγγελθέντα από αυτόν αγαθά, συνοδευόμενα από τα αντίστοιχα φορολογικά παραστατικά, παρέχοντας συγχρόνως όλες τις σχετικές πληροφορίες προς τον πελάτη σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Κατά την παραλαβή των παραγγελθέντων αγαθών ο πελάτης υπογράφει στο «voucher» της μεταφορικής εταιρείας και τα αντίστοιχα φορολογικά παραστατικά της Εταιρείας. Η παράδοση πραγματοποιείται εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις και εφόσον προηγούμενα έχει ενημερωθεί ο πελάτης, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να παραταθεί.

Στο bedandbath.gr μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας με τους ακόλουους τρόπους :

- Με πιστωτική Κάρτα
- Με Paypal
- Με Αντικαταβολή
- Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους πληρωμής πατήστε εδώ

Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν μείνατε ικανοποιημένοι από την αγορά σας, σας δίνουμε την δυνατότητα να αλλάξετε το προϊόν που αγοράσατε εφόσον:

Επιδείξετε την Κάρτας Αλλαγής ή την Απόδειξη Αγοράς του προϊόντος.
Δεν έχει παρέλθει διάστημα μεγαλύτερο των 15 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.
Το προϊόν και η συσκευασία βρίσκονται σε άριστη κατάσταση.

ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ -ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ – ΠΑΡΑΛΑΒΗ

Για παραγγελίες εντός του φυσικού καταστήματος:

Ο πελάτης έχει δικαίωμα επιστροφής του στρώματος- κρεβατιού μετά την παραλαβή του προϊόντος, με την προϋπόθεση να μην έχει ανοιχτεί η συσκευασία του προϊόντος. Εφόσον η συσκευασία είναι κλειστή, εκδίδεται πιστωτικό τιμολόγιο, ισόποσης αξίας με αυτήν που ο πελάτης έχει καταβάλει, προκειμένου να επιλέξει κάποιο άλλο προϊόν της Εταιρείας. Το πιστωτικό σημείωμα ισχύει για τρεις (3) μήνες. Επιστροφή χρημάτων δεν επιτρέπεται.

Τα ανωτέρω ισχύουν μόνο για παραγγελίες στρώματος ή κρεβατιού κανονικής διάστασης (βλ. πίνακα κανονικών διαστάσεων) και όχι για ειδικές διαστάσεις.

ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

100cmx200cm

160cmx200cm

180cmx200cm

200cmx200cm

Η διάσταση των στρωμάτων ενδέχεται να έχει απόκλιση +/- 1cm