Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα εδώ
8% EXTRA ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ONLINE ΑΓΟΡΕΣ ΛΕΥΚΩΝ ΕΙΔΩΝ 100€ ΚΑΙ ΑΝΩ


ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΕ 3 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ
  ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 210 9710000
Λόγω των εκτάκτων συνθήκων που έχουν προκύψει εξαιτίας του Covid-19, για παραγγελίες εκτός Αττικής, ενδεχομένως να παρατηρηθούν καθυστερήσεις στον χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων σας από τις συνεργαζόμενες εταιρίες ταχυμεταφορών.

Click in Shop στα καταστήματα Bed & Bath

Είμαστε και πάλι κοντά σας!

Τηρούμε όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας για να είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε ξανά στα καταστήματά μας.

Ανοίγουμε τα φυσικά μας καταστήματα, έτοιμοι να σας υποδεχθούμε μετά από καιρό. Λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα και προβλεπόμενα μέτρα προστασίας, τα φυσικά καταστήματα της Bed & Bath σας προσφέρουν με ασφάλεια τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τον εσωτερικό τους κόσμο. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να κάνετε τις σωστές επιλογές προϊόντων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.  Νιώστε με τις αισθήσεις σας την μοναδικότητα των προϊόντων μας και απολαύστε την ποιότητα σε στρώματα και λευκά είδη. Προγραμματίστε εύκολα και γρήγορα το ραντεβού σας σε ένα κατάστημα Bed & Bath και ανακαλύψτε την εμπειρία Bed & Bath.

Όλα τα φυσικά μας καταστήματα, και το κατάστημα Outlet, λειτουργούν με Click in Shop στο ωράριο λειτουργίας κάθε καταστήματος.


Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να κλείσετε το ραντεβού σας και να επισκεφθείτε το κατάστημα Bed & Bath που σας εξυπηρετεί για τις αγορές σας: 

1. Πατήστε το παρακάτω κουμπί για να δείτε τα στοιχεία επικοινωνίας των καταστημάτων.
2. Καλέστε το κατάστημα που θέλετε να επισκεφθείτε και κλείστε τηλεφωνικά το ραντεβού σας.
3. Θα σας έρθει γραπτό μήνυμα επιβεβαίωσης από το κατάστημα.
4. Θα πρέπει να έχετε μαζί σας το ενημερωτικό μήνυμα της Bed & Bath για το προγραμματισμένο ραντεβού.
5. Για να μετακινηθείτε προς το κατάστημα, στέλνετε sms με το Ονοματεπώνυμο και τη Διεύθυνσή σας στο 13032 και θα πρέπει να λάβετε ένα μήνυμα ως απάντηση: Μετακίνηση σε εμπορικό κατάστημα.
6. Θα πρέπει να έχετε μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα.
7. Δεν επιτρέπονται συνοδοί.
8. Το κάθε μήνυμα θα διαρκεί για 3 ώρες μέσα στο 24ωρο.

Συχνές ερωτήσεις! 


1. Ποιο είναι το βασικό χαρακτηριστικό του click in shop;

Πρόκειται για αγορές εντός του καταστήματος με ραντεβού. Ο πελάτης θα μπορεί να μπαίνει κανονικά εντός του καταστήματος κατόπιν ραντεβού και να αγοράζει το είδος που έχει επιλέξει, έχοντας και τη δυνατότητα δοκιμής του.

2. Θα μπορεί να διαλέγει όποιο προϊόν θέλει ο πελάτης;

Ο καταναλωτής θα μπορεί να επιλέγει το προϊόν που θέλει να αγοράσει και θα μπορεί να το έχει «δεσμεύσει» τηλεφωνικά, ενώ θα μπορεί ό,τι άλλο διαλέξει να το δοκιμάσει προ αγοράς, περιορίζοντας όμως την παραμονή του στο κατάστημα στον προβλεπόμενο χρόνο.

3. Επιτρέπεται η δοκιμή των προϊόντων με το click inside;

Ναι, θα επιτρέπεται η δοκιμή προ αγοράς, ελαχιστοποιώντας έτσι το πρόβλημα αλλαγής του. Η έλλειψη δοκιμής ήταν από τους λόγους που οι καταναλωτές απέφευγαν να αγοράσουν ορισμένα προϊόντα για τα οποία χρειάζεται η δοκιμή με το click away, έναντι άλλων αγορών προϊόντων, που δεν απαιτείται δοκιμή.

4. Θα μπορεί να αλλάξει ο καταναλωτής το προϊόν;

Ναι, αλλά και πάλι αυστηρά με ραντεβού. Ο καταναλωτής θα μπορεί να αλλάξει το προϊόν και να παραλάβει ένα άλλο. Όλα τα δικαιώματα επιστροφής και εγγύησης που έχει ο καταναλωτής εξακολουθούν να ισχύουν κανονικά.

5. Θα μπορεί να πληρώσει με μετρητά;

Οι εξοφλήσεις των αγορών θα πρέπει να γίνονται αποκλειστικά είτε με ηλεκτρονική πληρωμή, είτε με τη χρήση POS κατά την παραλαβή των προϊόντων. Συνεπώς, οι συναλλαγές με μετρητά δεν είναι διαθέσιμες.

6. Θα υπάρχουν περιορισμοί;

Ασφαλώς, ανάλογα με την επιφάνεια του καταστήματος και τον αριθμό των εργαζομένων θα πρέπει να προγραμματίζονται τα ραντεβού, ώστε να αποφεύγεται συνωστισμός. Η αναμονή πελατών εντός του καταστήματος, πέραν αυτών που θα έχουν προγραμματισμένο ραντεβού, θα απαγορεύεται. Σχετικά με τον μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό ατόμων ανά κατάστημα προβλέπεται ένα (1) άτομο ανά εικοσιπέντε (25) τ.μ και ανεξαρτήτως τετραγωνικών μέτρων ο μέγιστος αριθμός ατόμων που μπορούν να βρίσκονται εντός καταστήματος είναι είκοσι (20).

Επιπλέον, η ουρά αναμονής έξω από το κατάστημα δεν μπορεί να υπερβαίνει τα εννέα (9) άτομα και η απόσταση μεταξύ τους θα πρέπει να είναι τουλάχιστον δύο (2) μέτρα.

7. Θα υπάρχουν και χρονικοί περιορισμοί;

Ναι, άλλωστε στόχος της κάθε επιχείρησης είναι η ταχύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη στον δυνατόν συντομότερο χρόνο που θα περιλαμβάνει την είσοδο, τη δοκιμή του προϊόντος, την πληρωμή και την έξοδο από το κατάστημα Το κάθε μήνυμα θα διαρκεί για τρεις (3) ώρες και οι πολίτες θα μπορούν να το στέλνουν μόνο μία φορά μέσα στο 24ωρο. Ο χρόνος παραμονής έξω από το κατάστημα δεν μπορεί να υπερβαίνει τα δέκα (10) λεπτά, ενώ ο χρόνος παραμονής εντός του καταστήματος κατά τη διάρκεια του προγραμματισμένου ραντεβού click in shop δεν μπορεί να υπερβαίνει τα τριάντα (30) λεπτά.

Τα φυσικά καταστήματα που λειτουργούν με Click away και Click in Shop δεν εξυπηρετούν αλλαγές ή επιστροφές προϊόντων οι οποίες αφορούν παραγγελίες μέσω του eshop.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 210971000 Δευ.-Παρ. 9:00-17:00 ή μέσω email στην φόρμα επικοινωνίας του site.