Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα εδώ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ 
ΣΕ ONLINE ΑΓΟΡΕΣ 99€ ΚΑΙ ΑΝΩ
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
 210 9710000

Ο βασιλιάς των στρωμάτων γιορτάζει, εσείς κερδίζετε!

Η King Koil, ο βασιλιάς των στρωμάτων της Αμερικής, γιορτάζει τα 120 χρόνια της με την επετειακή συλλογή «Limited Edition 120 Gold».

The Mattress King of America. Αυτόν τον τίτλο  κρατάει περήφανα η King Koil, σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας συστήµατα ύπνου από το 1898, µε χιλιάδες ευχαριστηµένους πελάτες και παρουσία σε 90 χώρες και 6 ηπείρους.

Η King Koil δεν είναι µόνο ένας αξιόπιστος κατασκευαστής στρωµάτων υψηλής ποιότητας, made in the USA. Είναι µέρος της ιστορίας στη σύγχρονη παραγωγή στρωµάτων. Από την πρώτη µέρα λειτουργίας της, διαµορφώνει την εµπειρία του ύπνου µε εκτενή έρευνα, εισάγει δική της τεχνολογία και χρησιµοποιεί υλικά και δεξιοτεχνία µε στόχο το κορυφαίο αποτέλεσµα. Το σηµαντικότερο, όµως, είναι ότι έχει δεσµευτεί  να προσφέρει τα καλύτερα προϊόντα, στην καλύτερη δυνατή τιµή.

Φέτος, η King Koil γιορτάζει τα 120 χρόνια της με την επετειακή συλλογή  «Limited Edition 120 Gold». Αυτή είναι η μοναδική σας ευκαιρία να αγοράσετε ένα τόσο πολυτελές στρώμα, σε μία τόσο προσιτή τιμή!

Ποια είναι η εταιρεία-θρύλος King Koil;

Τίποτα δεν είναι τυχαίο για την εταιρεία που ιδρύθηκε το 1898, από τον διορατικό Samuel Bronstein. Την περίοδο εκείνη είχε κατοχυρωθεί η ευρεσιτεχνία του ελατηρίου στα στρώµατα και ο Bronstein είδε µπροστά του µια µεγάλη ευκαιρία. Να δηµιουργήσει µία καινοτόµο επιχείρηση που θα κατασκευάζει στρώµατα υψηλής ποιότητας, ενώ παράλληλα θα επενδύει στην έρευνα και την τεχνολογία του καλού ύπνου.

blog_photos_120_gold3

Η United States Bedding που ξεκίνησε σαν µία µικρή βιοτεχνία 6 ατόµων στο St. Paul της Mινεσότα, στις αρχές του 20ου αιώνα έχει 150 υπαλλήλους και γίνεται κινητήριος δύναµη στην παραγωγή στρωµάτων. Το 1930, γράφει ιστορία µε την τεχνική βελτίωση του σπειροειδούς ελατηρίου (coil spring). Αυτή η επιτυχία τής χαρίζει το όνοµα King Koil, µετά από εθνικό διαγωνισµό, και το χαρακτηριστικό της λογότυπο.

Από το 1967 και µέχρι σήµερα, η King Koil συνεργάζεται µε τη Διεθνή Ένωση Χειροπρακτών (International Chiropractors Association - ICA). Μαζί ερευνούν και σχεδιάζουν στρώµατα που διασφαλίζουν τη σωστή θέση της σπονδυλικής στήλης και τον υγιή ύπνο.

Το 1980 η King Koil επεκτείνεται σε Αυστραλία, Λατινική Αµερική, Ασία, Αφρική και Ευρώπη. Το 2010 σε συνεργασία µε τη Διεθνή Ένωση Χειροπρακτών, η King Koil παρουσιάζει το Sleep ID, τη µοναδική ταυτότητα ύπνου που έχει κάθε άνθρωπος. Πρόκειται για µία διαδικασία που εξετάζει µε λεπτοµέρεια διαφορετικά στοιχεία, προκειµένου να επιλέξει το στρώµα King Koil που ταιριάζει στον καθένα.

Φέτος, η King Koil γιορτάζει τα 120 χρόνια της, µε τη σειρά «Limited Edition 120 Gold».
Τα 3 επετειακά στρώµατα εκφράζουν τη φιλοσοφία της εταιρείας που είναι να προσφέρει τα καλύτερα προϊόντα, στην καλύτερη δυνατή τιµή. Με αυτόν τον τρόπο, δίνει την ευκαιρία σε όλον τον κόσµο να απολαύσει τον πιο ξεκούραστο ύπνο σε ένα πολυτελές στρώµα.

Η διαρκής αναζήτηση για καλύτερο ύπνο, είναι αυτό που κάνει την King Koil, τη μοναδική επιλογή για το στρώμα σας.

Γιατί πρέπει να επιλέξω ένα αµερικάνικο στρώµα King Koil;

Για την τεχνολογία «Perfect Contour® Reaction»

Το σώµα διαθέτει πάνω από 600 σκελετικούς µυς, εκ των οποίων οι 140 προσφέρουν δύναµη και στήριξη στη σπονδυλική στήλη και την πλάτη. Αν η σπονδυλική στήλη δεν είναι ευθυγραµµισµένη στον ύπνο, τότε οι µύες και οι αρθρώσεις αποκτούν ένταση και δηµιουργείται πόνος.

Το σύστηµα ελατηρίων Perfect Contour® Reaction (PCR), µία αποκλειστική τεχνολογία της King Koil, προσαρµόζεται τέλεια στο δικό σας σωµατότυπο για να έχετε µία απόλυτα ευθυγραµµισµένη σπονδυλική στήλη. Με αυτόν τον τρόπο, οι µύες σας είναι χαλαροί κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Πώς ακριβώς δουλεύει το σύστηµα ελατηρίων Perfect Contour® Reaction;
Είναι ένας συνδυασµός δράσης-αντίδρασης από 1.000 ψηλότερα ελατήρια και από τα κανονικά ελατήρια υποστήριξης του στρώµατος King Koil, που συνεργάζονται για να στηρίξουν κάθε σωµατότυπο, να εναρµονίσουν τη στάση του σώµατος και να µειώσουν την ενόχληση που προέρχεται από την κίνηση στον ύπνο.

Αυτό που επιτυγχάνεται είναι η εξισορρόπηση της πίεσης (pressure equalization): το σύστηµα ελατηρίων Perfect Contour® Reaction µεγιστοποιεί τη «θετική» πίεση υποστηρίζοντας το κάτω µέρος της πλάτης, ενώ παράλληλα ελαχιστοποιεί την «αρνητική» πίεση από τους ώµους και τα ισχία. Το αποτέλεσµα είναι η καλύτερη κυκλοφορία του αίµατος και η χαλάρωση των µυών για την απόλυτη εµπειρία ύπνου.

blog_photos_120_gold5

Made in the USA

Επιλέγοντας ένα στρώµα King Koil, έχετε επενδύσει στην τεχνογνωσία της αµερικάνικης εταιρείας που έχει δεσµευτεί εδώ και 120 χρόνια να σχεδιάζει και να δηµιουργεί µε ποιότητα, καινοτοµία και αριστεία. Μία εταιρεία που έχει εδραιωθεί σαν παγκόσµιος ηγέτης στην κατασκευή πολυτελών στρωµάτων, µε πελάτες σε 90 χώρες και 6 ηπείρους.

Για την πιστοποίηση από τη Διεθνή Ένωση Χειροπρακτών

Η King Koil και η Διεθνής Ένωση Χειροπρακτών (Ιnternational Chiropractors Association - ICA) συνεργάζονται από το 1967 για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να έχουν έναν πιο υγιή ύπνο.

Διεξήγαγαν µαζί τη µεγαλύτερη έρευνα στον κόσµο, µε στόχο να κατανοήσουν πώς η στάση της σπονδυλικής στήλης και τα σηµεία πίεσης στο σώµα επηρεάζουν την ποιότητα του ύπνου. Τα αποτελέσµατα της έρευνας οδήγησαν στη δηµιουργία στρωµάτων από την King Koil και την ICA που εξασφαλίζουν έναν ξεκούραστο ύπνο.

Σας περιμένουμε στα καταστήματά μας να γνωρίσετε την King Koil και να δείτε από κοντά πώς είναι η εμπειρία ύπνου σε ένα στρώμα φτιαγμένο από τον ίδιο τον Βασιλιά!

blog_photos_120_gold3__2_