Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα εδώ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΛΕΥΚΩΝ ΕΙΔΩΝ 29€ ΚΑΙ ΑΝΩ
  ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 210 9710000
Λόγω των δεδομένων συνθηκών, είναι πιθανό να υπάρξουν καθυστερήσεις στον χρόνο παράδοσης των προϊόντων. Κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την εξυπηρέτησή σας και σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Πώς επιλέγω στρώμα και μαξιλάρι;

Η σωστή επιλογή στρώματος, μαξιλαριού και λευκών ειδών είναι η αρχή για έναν ξεκούραστο ύπνο.

Στα Bed & Bath θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε αυτά που σας ταιριάζουν. Μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε, πριν μας επισκεφθείτε:

Ποιο είναι το σωστό στρώμα για μένα;

- Το ιδανικό στρώμα είναι αυτό που ταιριάζει καλύτερα στον τρόπο που κοιμάστε (σε πλάγια θέση, ανάσκελα ή με το στομάχι), στον σωματότυπό σας και στην προτίμησή σας σχετικά με την άνεση (μαλακό, μέτριο, σκληρό).

- Η θερμοκρασία του σώματός σας όταν κοιμάστε, αν θέλετε πιο ζεστό ή δροσερό περιβάλλον, παίζει μεγάλο ρόλο. Για παράδειγμα, τα στρώματα με ελατήρια έχουν την ιδιότητα να αναπνέουν και να είναι πιο δροσερά ή συγκεκριμένα υλικά, όπως οι ίνες Tencel™, έχουν θερμορυθμιστικές ιδιότητες.

- Μοιραστείτε όσες περισσότερες πληροφορίες με τον εξειδικευμένο Σύμβουλο Ύπνου των Bed & Bath για να σας προσφέρει διαφορετικές επιλογές στρώματος. Δοκιμάστε πολλές εναλλακτικές για να συγκρίνετε.

Stroma_Maxilari_blog_photos2
Εκτός από το στρώμα, την ιδανική επιφάνεια ύπνου θα τη συμπληρώσει το κατάλληλο μαξιλάρι!

- Και όταν λέμε δοκιμάστε, εννοούμε... ξαπλώστε. Μην καθίσετε ή ακουμπήσετε στο στρώμα, αλλά νιώστε την αίσθησή του ξαπλωμένοι, γιατί θα περάσετε πολλές ώρες μαζί στη ζωή σας.

- Αφού καταλήξετε σε κάποια στρώματα, στη συνέχεια ο Σύμβουλος Ύπνου θα σας ενημερώσει με λεπτομέρεια για την τεχνολογία και τα υλικά τους.

- Είναι απαραίτητο να αλλάζετε τη θέση τους στρώματος τακτικά για να διατηρήσει σωστό σχήμα και να το αντικαθιστάτε μετά από 8 - 10 χρόνια.

- Το νέο σας στρώμα για να αναδείξει όλες τους τις ιδιότητες, πρέπει να έχει μία σωστή βάση/κρεβάτι.

Tip
Πρέπει να προστατεύετε το στρώμα σας με ένα επίστρωμα για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και για λόγους υγιεινής.

Ενισχύοντας το αποτέλεσμα με το μαξιλάρι

Stroma_Maxilari_blog_photos

Όπως με το στρώμα, έτσι και με το μαξιλάρι, οι ανάγκες καθορίζονται από τον τρόπο που κοιμάστε και από τη στήριξη που έχετε ανάγκη. Ο στόχος είναι να διατηρηθούν η σπονδυλική στήλη και αυχένας ευθυγραμμισμένοι, χωρίς να τους ασκείται πίεση.

Η επιλογή ανάμεσα σε φυσικά υλικά όπως το πούπουλο, και θερμορυθμιστικά, υποαλλεργικά υλικά όπως το visco gel ή οι μικροΐνες, καθώς και η τεχνολογία προσφέρουν λύσεις για όλους.

Tip
Προφυλάξτε το μαξιλάρι σας από οσμές και ιδρώτα με μία ειδική θήκη και φροντίστε να το αλλάζετε κάθε 3 χρόνια.