Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα εδώ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ 
ΣΕ ONLINE ΑΓΟΡΕΣ 99€ ΚΑΙ ΑΝΩ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
 210 9710000

Στρώματα και μαξιλάρια: Πώς επιλέγω το ιδανικό για εμένα;

Η σωστή επιλογή στρώματος, μαξιλαριού και λευκών ειδών είναι η αρχή για έναν ξεκούραστο ύπνο.

Στα Bed & Bath θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε αυτά που σας ταιριάζουν. Μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε, πριν μας επισκεφθείτε:

Ποιο είναι το σωστό στρώμα για μένα;

- Το ιδανικό στρώμα είναι αυτό που ταιριάζει καλύτερα στον τρόπο που κοιμάστε (σε πλάγια θέση, ανάσκελα ή με το στομάχι), στον σωματότυπό σας και στην προτίμησή σας σχετικά με την άνεση (μαλακό, μέτριο, σκληρό).

- Η θερμοκρασία του σώματός σας όταν κοιμάστε, αν θέλετε πιο ζεστό ή δροσερό περιβάλλον, παίζει μεγάλο ρόλο. Για παράδειγμα, τα στρώματα με ελατήρια έχουν την ιδιότητα να αναπνέουν και να είναι πιο δροσερά ή συγκεκριμένα υλικά, όπως οι ίνες Tencel™, έχουν θερμορυθμιστικές ιδιότητες.

- Μοιραστείτε όσες περισσότερες πληροφορίες με τον εξειδικευμένο Σύμβουλο Ύπνου των Bed & Bath για να σας προσφέρει διαφορετικές επιλογές στρώματος. Δοκιμάστε πολλές εναλλακτικές για να συγκρίνετε.

Stroma_Maxilari_blog_photos2
Εκτός από το στρώμα, την ιδανική επιφάνεια ύπνου θα τη συμπληρώσει το κατάλληλο μαξιλάρι!

- Και όταν λέμε δοκιμάστε, εννοούμε... ξαπλώστε. Μην καθίσετε ή ακουμπήσετε στο στρώμα, αλλά νιώστε την αίσθησή του ξαπλωμένοι, γιατί θα περάσετε πολλές ώρες μαζί στη ζωή σας.

- Αφού καταλήξετε σε κάποια στρώματα, στη συνέχεια ο Σύμβουλος Ύπνου θα σας ενημερώσει με λεπτομέρεια για την τεχνολογία και τα υλικά τους.

- Είναι απαραίτητο να αλλάζετε τη θέση τους στρώματος τακτικά για να διατηρήσει σωστό σχήμα και να το αντικαθιστάτε μετά από 8 - 10 χρόνια.

- Το νέο σας στρώμα για να αναδείξει όλες τους τις ιδιότητες, πρέπει να έχει μία σωστή βάση/κρεβάτι.

Tip
Πρέπει να προστατεύετε το στρώμα σας με ένα επίστρωμα για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και για λόγους υγιεινής.

Ενισχύοντας το αποτέλεσμα με το μαξιλάρι

Stroma_Maxilari_blog_photos

Όπως με τα στρώματα, έτσι και με τα μαξιλάρια, οι ανάγκες καθορίζονται από τον τρόπο που κοιμάστε και από τη στήριξη που έχετε ανάγκη. Ο στόχος είναι να διατηρηθούν η σπονδυλική στήλη και αυχένας ευθυγραμμισμένοι, χωρίς να τους ασκείται πίεση.

Η επιλογή ανάμεσα σε φυσικά υλικά όπως το πούπουλο, και θερμορυθμιστικά, υποαλλεργικά υλικά όπως το visco gel ή οι μικροΐνες, καθώς και η τεχνολογία προσφέρουν λύσεις για όλους.

Tip
Προφυλάξτε το μαξιλάρι σας από οσμές και ιδρώτα με μία ειδική θήκη και φροντίστε να το αλλάζετε κάθε 3 χρόνια.