Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα εδώ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ 
ΣΕ ONLINE ΑΓΟΡΕΣ 99€ ΚΑΙ ΑΝΩ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
 210 9710000

Κάντε δώρο στον εαυτό σας έναν καλό ύπνο!

Κοιμόμαστε το 1/3 της ζωής μας. Η ποιότητα του ύπνου καθορίζει την υπόλοιπη ζωή μας. Μαζί με τον αέρα, την τροφή και το νερό είναι οι παράγοντες που μας κρατούν υγιείς.

Ένας καθημερινός, ξεκούραστος ύπνος κάνει θαύματα για τον οργανισμό: βελτιώνει τη μνήμη, αυξάνει την παραγωγικότητα, τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, ρυθμίζει τον μεταβολισμό, κρατάει την καρδιά υγιή και μας κάνει πιο όμορφους με την παραγωγή κολλαγόνου και την ανανέωση των κυττάρων.

Δεν υπάρχει καλύτερο δώρο να κάνουμε στον εαυτό μας, από το να κοιμηθούμε καλά. Και μπορούμε να τα καταφέρουμε, ακολουθώντας απλά βήματα. Των φρονίμων τα παιδιά, πριν ξαπλώσουν... δημιουργούν τις βάσεις για έναν σωστό ύπνο.

W_S_D_2019_Blog_Main_photos3

Κάντε προετοιμασία

Δημιουργήστε ένα ήσυχο και σκοτεινό περιβάλλον, απαλλαγμένο από ηλεκτρονικές συσκευές, καθώς το μπλε φως δίνει λανθασμένο σήμα στον εγκέφαλο ότι είναι μέρα. Κατά τη διάρκεια του ύπνου, ο εγκέφαλος θα τακτοποιήσει όσα έχουν συμβεί, θα κρατήσει τα δεδομένα που θεωρεί σημαντικά και θα αποβάλει τα ασήμαντα, δημιουργώντας χώρο για νέα γνώση. Μπορείτε, με έναν τρόπο, να επηρεάσετε αυτό το «νοικοκύρεμα», αν επικεντρωθείτε λίγα λεπτά πριν κοιμηθείτε στα θετικά σημεία της ημέρας σας.

Δημιουργήστε μία ρουτίνα

Προσπαθήστε να ξαπλώνετε την ίδια ώρα κάθε μέρα, με αυτόν τον τρόπο ο εγκέφαλος εκπαιδεύεται και μπαίνει εύκολα στη διαδικασία. Φροντίστε η έντονη άσκηση και το τελευταίο γεύμα να είναι 2 ώρες πριν από τον ύπνο, ώστε το σώμα να έχει τον χρόνο να χαλαρώσει.

W_S_D_2019_Blog_Main_photos

Επιλέξτε μία επιφάνεια ύπνου που να σας ταιριάζει απόλυτα

Τα μαξιλάρια, τα στρώματα και τα λευκά είδη πρέπει να συμβαδίζουν με τις ανάγκες σας. Ένας ανήσυχος ύπνος μπορεί να σημαίνει ότι χρειάζεστε περισσότερη/ λιγότερη άνεση και στήριξη ή ότι η θερμοκρασία του σώματός σας όταν κοιμάστε δεν είναι στα σωστά επίπεδα.

Στα καταστήματα Bed & Bath, μπορείτε να απευθυνθείτε στον εξειδικευμένο Σύμβουλο Ύπνου, ο οποίος θα σας καθοδηγήσει μέσα από μία σειρά ερωτήσεων. Με τις πληροφορίες που θα συγκεντρώσει, θα σας προσφέρει εναλλακτικές για να βρείτε την ιδανική επιφάνεια ύπνου.