Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα εδώ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ 
ΣΕ ONLINE ΑΓΟΡΕΣ 99€ ΚΑΙ ΑΝΩ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
 210 9710000

Δροσερά στρώματα και λευκά είδη: Πώς να κάνετε το υπνοδωμάτιό σας… cool!

Το ιδανικό περιβάλλον ύπνου εξαρτάται από πολλούς παράγοντες με πρώτο στη λίστα τη δροσιά, ειδικά το καλοκαίρι. Δείτε πώς θα δημιουργήσετε με απλά βήματα τις σωστές συνθήκες ξεκούρασης.

CATEGORIES & TAGS:
Καλός Ύπνος
Blog_Cool2

Δροσερά μαξιλάρια

Είτε πρόκειται για ειδικά εξωτερικά υφάσματα, είτε για υλικά στη γέμιση, η τεχνολογία του ύπνου έχει δημιουργήσει μαξιλάρια με θερμορρυθμιστικές ιδιότητες, ιδανικά για όσους ζεσταίνονται στον ύπνο. Όπως το μαξιλάρι «2 Cool» της Hauz, με memory foam που προσαρμόζεται στον αυχένα για να προσφέρει στήριξη και ειδικό ύφασμα που κάνει τη μία του πλευρά πιο δροσερή.

Blog_Cool3

Ανάλαφρα λευκά είδη

Μαξιλαροθήκες, σεντόνια και κουβέρτες από φυσικά υλικά, όπως βαμβάκι ή λινό, είναι ό,τι πρέπει για το καλοκαιρινό στρώσιμο, γιατί αναπνέουν. Επιλέξτε σεντόνια όπως τα Cannon Imperial, από βαμβάκι περκάλι που δίνει ένα μαλακό ύφασμα με ματ φινίρισμα και δροσερή αίσθηση. Το περκάλι είναι πολύ ανθεκτικό και θα γίνει ακόμα καλύτερο με κάθε πλύσιμο.

Άλλα φυσικά υλικά όπως το bamboo και το tencel από ίνες ευκάλυπτου, που χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια στα λευκά είδη, έχουν μεταξύ άλλων την ιδιότητα να ελέγχουν αποτελεσματικά την υγρασία.

Blog_Cool4

Στρώματα, μία όαση δροσιάς

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να έχετε ένα δροσερό στρώμα. Ξεκινώντας από την επιφάνεια προς το κέντρο του στρώματος, τα επιστρώματα μπορούν να γίνουν η εύκολη λύση που περιμένατε, όπως το προστατευτικό στρώματος «2 Cool» που διαθέτει ειδικό ύφασμα με θερμορρυθμιστικά υλικά.

Στην αναζήτηση του νέου σας στρώματος, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τα υλικά και τη σύνθεσή του. Στην πάνω πλευρά του στρώματος, ευχάριστη αίσθηση θα δώσουν υφάσματα από βαμβάκι, βισκόζη και tencel. Στο εσωτερικό, τα ελατήρια λόγω της κατασκευής τους θα επιτρέψουν στον αέρα να κυκλοφορεί και θα έχουν ένα πιο δροσερό αποτέλεσμα. Στρώσεις από ειδικά αφρώδη υλικά, όπως το gel-infused memory foam, ένας αφρός μνήμης υψηλής ποιότητας εμπλουτισμένος με ειδικό gel θα δημιουργήσει ιδανική θερμοκρασία, με αντιπροσωπευτικό παράδειγμα το στρώμα Rejuvenate της Hauz.

Όσο cool τύποι και να είστε στον ύπνο, τώρα έχετε στη διάθεσή σας τη γνώση και τα προϊόντα για καλοκαιρινή ξεκούραση χωρίς έννοιες!