Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα εδώ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ 
ΣΕ ONLINE ΑΓΟΡΕΣ 99€ ΚΑΙ ΑΝΩ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
 210 9710000

Εξοπλίστε «έξυπνα» το φοιτητικό σπίτι: Στρώματα, κρεβάτια και λευκά είδη για καινούρια αρχή

CATEGORIES & TAGS:
Ιδέες Home Tips

Κάθε νέο ξεκίνημα χρειάζεται σωστές βάσεις, και στην περίπτωση ενός φοιτητή η βάση είναι ο ξεκούραστος ύπνος, η κινητήρια δύναμη για μυαλό και σώμα. Λαμβάνοντας  αυτό σαν δεδομένο, σας προτείνουμε «έξυπνες» λύσεις για το φοιτητικό σπίτι που συνδυάζουν ποιότητα, καλή τιμή και λειτουργικότητα.

Σιδέρωμα τέλος

Blog_φοιτητικο_δωματιο-02


Επειδή εξ’ ορισμού φοιτητική ζωή και σιδέρωμα δεν ταιριάζουν, η ανανεωμένη σειρά Cannon Classic έχει τη λύση. Μαξιλαροθήκες και σεντόνια σε μία ολοκαίνουρια παλέτα χρωμάτων που θα δημιουργήσει ένα ζωντανό υπνοδωμάτιο, με σύνθεση 50% βαμβάκι - 50% συνθετικό για να μην χρειάζονται σιδέρωμα.


Κρεβάτια που εξοικονομούν χώρο

Αν κάτι δεν έχει ένα φοιτητικό σπίτι, είναι… χώρο για χάσιμο. Οι αποθηκευτικές λύσεις όχι μόνο εξοικονομούν τετραγωνικά, αλλά κρύβουν και την ακαταστασία! Τα κρεβάτια με αποθηκευτικό χώρο μπορούν να γίνουν το μέρος που θα τοποθετήσετε ογκώδη λευκά είδη, όπως παπλώματα και κουβέρτες, ή ό,τι άλλο χρειαστεί.

Blog_φοιτητικο_δωματιο-04


Το κρεβάτι με κεφαλάρι και αποθηκευτικό χώρο Nina της Hauz, με 5 χρωματικές επιλογές υφάσματος, έχει κατασκευή από ξύλο, 2 ανεξάρτητους αποθηκευτικούς χώρους και ενισχυμένους μηχανισμούς ανάρτησης.

Στρώματα με τεχνολογία

Τα στρώματα συνδυάζουν καινοτόμα υλικά και τεχνολογία, με στόχο να στηρίξουν και να αγκαλιάσουν το σώμα. Η στήριξη επιτυγχάνεται με τα ελατήρια που κρατούν τη σπονδυλική στήλη ευθυγραμμισμένη, ενώ η άνεση προκύπτει από τα αφρώδη και θερμορρυθμιστικά υλικά που εφαρμόζονται σε στρώσεις πάνω από τα ελατήρια.

Blog_φοιτητικο_δωματιο-05


Τo ανατομικό στρώμα Flow της Hauz, εκτός από σύστημα ανεξάρτητων ελατηρίων και μαλλί με την πιστοποίηση Woolmark® που κρατάει τη θερμοκρασία του σώματος σε επίπεδο άνεσης, προσφέρει ολοκληρωμένη αναζωογόνηση με την Oxyon™ Τechnology- δηλαδή τη δύναμη των αρνητικών ιόντων που βρίσκονται στην επιφάνεια του.

Bed in a bag, όνομα και πράγμα

Σεντόνια, μαξιλάρια, μαξιλαροθήκες, πάπλωμα, αυτά είναι τα βασικά για τον χειμώνα που έρχεται. Για τα λευκά είδη, υπάρχουν πολλές επιλογές για όλα τα φοιτητικά γούστα.

Blog_φοιτητικο_δωματιο-03


Αν τα θέλετε όλα οργανωμένα και εύκολα, σας προτείνουμε το Bed in a Bag, μία πρακτική τσάντα που περιλαμβάνει 7 μεμονωμένα τεμάχια (στη μονή διάσταση) και συνθέτει ένα όμορφο, στρωμένο κρεβάτι σε ονειρεμένη τιμή.