Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα εδώ
8% EXTRA ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ONLINE ΑΓΟΡΕΣ ΛΕΥΚΩΝ ΕΙΔΩΝ 100€ ΚΑΙ ΑΝΩ


ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΕ 3 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ
  ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 210 9710000
Λόγω των εκτάκτων συνθήκων που έχουν προκύψει εξαιτίας του Covid-19, για παραγγελίες εκτός Αττικής, ενδεχομένως να παρατηρηθούν καθυστερήσεις στον χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων σας από τις συνεργαζόμενες εταιρίες ταχυμεταφορών.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με στόχο την αντιμετώπιση της  εξάπλωσης του κορονοϊού και τη διασφάλιση της υγείας των εργαζόμενων και των πελατών μας, στην Bed & Bath έχουμε δρομολογήσει σειρά μέτρων, σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν δοθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

  • Τα καταστήματά μας θα παραμείνουν κλειστά από την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 και μέχρι νεωτέρας. Aν επιθυμείτε να προμηθευτείτε προϊόντα Bed & Bath, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα bedandbath.gr ή να κάνετε τηλεφωνική παραγγελία στο 210 9710000 (Δευτ.-Παρ. 9:00-17:00). Προς εξυπηρέτησή σας, τα μεταφορικά για παραγγελίες λευκών ειδών είναι δωρεάν.
  • Στις αποθήκες και κατά την παράδοση των εμπορευμάτων μας τηρούνται αυστηροί κανόνες υγιεινής και καθαριότητας με τακτικό αερισμό των χώρων, χρήση απολυμαντικών, αντισηπτικών, γαντιών και μασκών.
  • Οι εργαζόμενοί μας έχουν ενημερωθεί για την εφαρμογή των οδηγιών του ΕΟΔΥ και για τις ενέργειες που πρέπει να προβούν σε περίπτωση συμπτωματολογίας. Έχει δοθεί δυνατότητα εργασίας από το σπίτι, εφαρμόζεται -μεταξύ άλλων- η απαγόρευση εταιρικών ταξιδιών και συναντήσεων.

Πάνω από όλα, για την ασφάλεια όλων μας #menoumespiti. Το σπίτι ήταν πάντα για εμάς στην Bed & Bath το αγαπημένο μας μέρος, σε αυτές τις συνθήκες ευκαιρία να το αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο.

Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις για να λάβουμε πρόσθετα μέτρα, αν χρειαστεί. Με υπευθυνότητα και ψυχραιμία, ευχόμαστε σύντομα να έρθουν καλύτερες μέρες.

Η ομάδα της  Bed & Bath